Stukadoor voor buitengevels

Gepubliceerd op 30 januari 2024 om 17:28

Wat moet er gebeuren voor stucwerk buiten?

Star Latex SLS biedt een brede kennis over de stucwerk voor de buitengevels. Wij zijn gespecialiseerd in afwerken van buitengevels in meerdere afwerkingen:

 

Buiten gevels kunnen worden afgewerkt d.m.v. isolatie strips,

 

Stuk-werk biedt meerdere gevel afwerkingen:

 

Stuk-werk ;

1. Gladde saus klaar afwerking; Heeft u een wens dat uw woning van buiten wordt gestukadoord en als afwerking een gladde resultaat heeft. Dan bent u op de juiste adres! Wij hebben gespecialiseerde duo's  voor het stucwerk van buiten woningen.  Stukwerk vindt plaats vanaf de fundering tot aan de dakrand. Wij gebruiken altijd bitumen laag vanaf de fundering tot plus de maaiveld. Voor een gladde afwerking dient de buitengevel in twee lagen worden gestukadoord. De eerste lagen noemen we de raap-lagen, nadat de raap-laag is aangebracht en gereid worden er aantal dagen gewacht tot het werk kan uitdrogen. Nadat de onderlaag is uitgedroogd wordt door ons een af-pleister laag aangebracht. Door middel van af-pleisteren krijgen we een strakke ondergrond van de buitengevel. Alle materialen dat door Star Latex SLS wordt ingezet is dampopen en waterdicht. 

 

Spachtelputz:

U kunt ook voor kiezen om de buitengevels af te werken met spachtelputz. Wij kunnen hiervoor meerdere mogelijkheden aanbieden. U kunt ervoor kiezen om de ondergrond eerst te verzorgen van een raap-laag en vervolgens de voorstrijk geschikt voor spachtelputz voor buiten aanbrengen. Nadat de voorstrijk is uitgedroogd kan de spachtelputz worden aangebracht. U kunt zelf keuze maken met de expert over de korrel mogelijkheden. 

 

Afwerking voor spachtelputz blijft gelijk met afwerking van gladde afwerking. U krijgt altijd garantie van Star Latex SLS, wij zorgen dat ten eerste de stucwerk aansluitend wordt aangebracht om op trekkend en intrekkend vocht tegen te gaan.

 

 

Nadat de werkzaamheden vanaf de fundering tot aan de rand van de dak zijn strak afgewerkt worden de werkzaamheden voor water en vocht afgewerkt. 

 

Vocht afwerking: 

Wij gebruiken grind platen en grind langs de gevels circa 25cm breed en 25cm diep om te zorgen dat de regen water een afvloei heeft. Dankzij de afvloei blijft het water niet constant tegen de gestucte gevel liggen. We weten allemaal dat water schade kan aanrichten door constante druk.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.