Wil je je wanden een strakke en moderne uitstraling geven zonder dat je urenlang hoeft te rollen en te kwasten? Dan is het spuiten van airless latex verf misschien wel de oplossing waar je naar op zoek bent! Bij het airless latex spuiten wordt de verf met hulp van een speciale spuitmachine op de wanden aangebracht, wat resulteert in een egale en strak afwerking.

 

Het mooie van het latex spuiten is dat je kunt kiezen voor een witte of gekleurde verf. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een frisse witte afwerking, of juist een gewaagde kleur die echt opvalt. Het is zelfs mogelijk om verschillende kleuren te combineren, bijvoorbeeld door een wand een accentkleur te geven.

 

Het airless latex spuiten is niet alleen snel en strak, maar ook nog eens heel duurzaam. De verf hecht zich namelijk goed aan de ondergrond en is daardoor bestand tegen slijtage en vervaging. Bovendien is de verf makkelijk schoon te maken, waardoor je jarenlang van een prachtige resultaat kunt genieten.

 

Benieuwd wat het latex spuiten voor jouw interieur kan betekenen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten en ontdek de vele mogelijkheden van deze moderne verftechniek

Verfspuiten | Verf rollen

Wilt u binnenkort uw wanden en plafonds laten latex spuiten? Wij kunnen de beste resultaat garanderen voor alle latex en lak verf spuit werkzaamheden. Star Latex SLS is gespecialiseerd in egale en strak latex spuitwerk in heel Nederland. Wij kunnen in elke gewenste kleur latex spuiten of lak spuiten. Wilt u graag een vrijblijvende offerte en inzicht over de tarieven van Star Latex Spuiten SLS? Dit is altijd mogelijk v.a. een tarief van €3,50 P/M2. Dit is inclusief tweede klasse latex, latexverf of tex.

Star Latex Spuiten SLS

Op onze website bieden wij diensten aan voor stukwerk en airless latex spuitwerk. Er zijn meerdere variaties van latex spuitwerk. Voor een uitgebreide informatie kunt u via de pagina's de mogelijkheden doornemen. Star Latex Spuiten SLS wilt ook graag meer uit de voordelen van latex spuiten hebben vergeleken met traditionele schilders met rollers en kwasten. 

 

 

Door middel van latex spuiten creëren wij perfect egaal en strak ondergrond. Dit is een duurzame keuze omdat je veel minder verf gebruikt om de zelfde ruimte te schilderen. Op een traditioneel schilderwerk is bijna altijd nog oneffenheden zichtbaar en strepen waar je niet vrolijk van wordt. Door het kiezen van verf in lagen te spuiten zijn voor lak spuiten en latex spuiten heel eenvoudig om strakke wanden en plafonds te spuiten. Wilt u graag meer een modern kleur? Dat is vrij makkelijk te maken door onze SPS mengsystemen. Geef eenvoudig door welke kleur u wilt laten spuiten over uw wanden en plafonds en Star Latex Spuiten SLS verzorgd dit binnen no-time.

 

Wij kunnen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte garanderen. Door ons opgestelde vrijblijvende offerte kan van 3 dagen tot 30 werkdagen van geldigheid veranderen ivm planningen en reservering van de gewenste datum.  Star Latex Spuiten SLS is een vakbedrijf gespecialiseerd is stukadoren voor binnen en buiten en daarbij latex en lak spuiten voor meerdere ruimtes. 

Airless latex spuiten in een nieuwbouw woning

Verfspuiten is een efficiënte en snelle manier om de muren en plafonds van een nieuwbouw woning te verven. In plaats van het kwasten of rollers te gebruiken, wordt en verfspuitmachine gebruikt om de tex op de wanden of het plafond aan te brengen. Dit maakt het mogelijk om een gelijkmatige en stevige laag verf aan te brengen, zonder strepen of ongelijkmatigheden.

 

Bovendien is latex spuiten ook een goede manier om tijd te besparen tijdens het verven van een woning, omdat het minder tijd kost om de verf op de muren en plafonds aan te brengen dan met een kwast of roller. Als van plan bent om de muren en plafonds van je nieuwbouw woning te verven, is verfspuiten zeker een optie om in overweging te nemen.

 

Wat kunt u verwachten van STAR LATEX SPUITEN SLS