Buitenmuren Airless latex spuiten

Buitenmuren van steen, maar ook gevels van bedrijfspanden kunnen we door middel van spuitwerk snel voorzien van een nieuwe laklaag. Buitenmuren bevatten vaak oneffenheden. Om deze te dekken met schilderwerk moet er veel tijd aan worden besteedt. Bij het spuiten van buitenmuren worden oneffenheden meteen gedekt zonder extra arbeid waardoor het een stuk goedkoper is dan schilderwerk.

 

Airless latex spuiten kunnen we ook gebruiken om over aluminium en ijzer mee te spuiten. Zie foto, prachtige airless latex spuit resultaten. We kiezen voor onze klant uit Kwintsheul een krachtige kleur, Ral 7021 met een prachtige effect met aluminium. 

 

Welke verf kun je het beste gebruiken? 

We gebruiken voornamelijk verf met een open structuur. Dat doen we om het resterende vocht wat zich nog in de muur kan bevinden, ruimte heeft om er nog uit te komen. 

 

Waarom gaat verf bladeren?

Als er verf word toegepast met een dichte structuur, gaat het vocht wat zich nog in de muur bevind een weg naar buiten banen. Het vocht gaat dan door de verf heen, zo ontstaat een schilferend oppervlak.

Wat is airless latex spuiten?

Airless latex spuiten is een manier van aanbrengen van verf. Tijdens het spuiten van verf over de wanden en plafonds wordt dit nauwkeurig verdeeld. Door deze perfecte manier kunnen streeploze en strak afgewerkte resultaten worden behaald.

Hoe wordt airless latex gespoten?