Waarom zouden onze klanten kiezen voor latex spuiten van onze specialisten in Gouda? Wij hebben gegarandeerd de beste verf spuiters van de regio. Naast het latex spuiten worden meerdere soorten verfcoatings, coatings en lakken gespoten door onze ervaren specialisten. Star Latex SLS is een gedreven en betrouwbaar bedrijf op het gebied van stukadoren en schilderen! Wij geven altijd de beste tarief en bieden heel mogelijkheden in onze tarieven en geven altijd garantie. De aller beste resultaat door onze verf spuiters in Gouda, laat je nieuwe woning door onze specialisten latex spuiten. Voor de egale en strakke afwerking van uw wanden en plafonds kunt u kiezen voor de beste latex | lak verf-spuit bedrijf van Nederland!

 

 

Wij bieden de beste service voor afwerken van wanden en plafonds door middel van verf spuiten. Latex spuiten kan in meerdere kleuren worden gespoten. Wij kunnen bijna alle kleuren na maken door onze SPS verfmengsystemen. Naast kleuren kunt u ook coördinaten van kleur geven, wij zorgen dat de gewenste kleur eerst wordt aangebracht op een vierkante meter en daarna kunt akkoord geven op de kleur. Waarom doen we dit? Wij hebben door onze jaren ervaring opgemerkt dat de kleuren op flyers en ral-kleurenboek niet overeenkomt als binnen in de woning.

De redenen hiervoor zijn als volgt:

 1. De ondergrond is niet het zelfde

Ral-kleurenboek heeft niet de zelfde effect van de kleur als het over een gestucte wand op plafond wordt gespoten. De hechting is heel anders waardoor de kleur op ral-kleurenwaaier Veller uit kan komen.

 

2. Licht inval bepaald de kleur

 

Nadat uw wensen zijn besproken worden door onze specialisten een kleur aangevinkt dat door middel van onze spuit techniek perfect egaal wordt latex gespoten. Latex spuitwerk is spuiten van wanden en plafonds met latex. Wij willen aangeven dat de lagen aan elkaar worden gekoppeld tijdens het spuiten van latex of lak. Dat houdt in dat de lagen over elkaar wordt gespoten hierdoor wordt al automatisch in twee lagen gespoten. Wij zorgen ervoor dat ook een andere laag wordt aangebracht (primer)van een betere hechting van de ondergrond.

 

 

Wil je je wanden een strakke en moderne uitstraling geven zonder dat je urenlang hoeft te rollen en te kwasten? Dan is het spuiten van airless latex verf misschien wel de oplossing waar je naar op zoek bent! Bij het airless latex spuiten wordt de verf met hulp van een speciale spuitmachine op de wanden aangebracht, wat resulteert in een egale en strak afwerking.

 

Het mooie van het latex spuiten is dat je kunt kiezen voor een witte of gekleurde verf. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een frisse witte afwerking, of juist een gewaagde kleur die echt opvalt. Het is zelfs mogelijk om verschillende kleuren te combineren, bijvoorbeeld door een wand een accentkleur te geven.

 

Het airless latex spuiten is niet alleen snel en strak, maar ook nog eens heel duurzaam. De verf hecht zich namelijk goed aan de ondergrond en is daardoor bestand tegen slijtage en vervaging. Bovendien is de verf makkelijk schoon te maken, waardoor je jarenlang van een prachtige resultaat kunt genieten.

 

Benieuwd wat het latex spuiten voor jouw interieur kan betekenen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten en ontdek de vele mogelijkheden van deze moderne verftechniek

Airless latex spuiten in een nieuwbouw woning

Verfspuiten is een efficiënte en snelle manier om de muren en plafonds van een nieuwbouw woning te verven. In plaats van het kwasten of rollers te gebruiken, wordt en verfspuitmachine gebruikt om de tex op de wanden of het plafond aan te brengen. Dit maakt het mogelijk om een gelijkmatige en stevige laag verf aan te brengen, zonder strepen of ongelijkmatigheden.

 

Bovendien is latex spuiten ook een goede manier om tijd te besparen tijdens het verven van een woning, omdat het minder tijd kost om de verf op de muren en plafonds aan te brengen dan met een kwast of roller. Als van plan bent om de muren en plafonds van je nieuwbouw woning te verven, is verfspuiten zeker een optie om in overweging te nemen.

 

Wat kunt u verwachten van STAR LATEX SPUITEN SLS