Hoe gaan we te werk?

 

 

1. Hoe is de ondergrond?

   Allereerst gaan we de ondergrond van de deuren controleren. Wij controleren of de bestaande verflaag draagkrachtig is en of deze wellicht verwijderd dient te worden. Is de deur van hout?  Dan controleren wij deze altijd op vochtproblemen en houtrot. Na het controleren van de ondergrond bepalen we het plan welke wij gaan uitvoeren.

 

2. Verwijderen van de ondergrond

   Bij zeker 95% van de deuren welke wij tegenkomen brengen wij een nieuw verfsysteem aan. Wij verwijderen dan de bestaande laag van de ondergrond. Wij schuren dan tot dat de ondergrond draagkrachtig is en wij en een nieuw systeem op kunnen aanbrengen.

 

3. Primer aanbrengen op uw deur

   Na het verwijderen van de oude verflaag en het behandelen van eventuele houtrot en oneffenheden brengen wij en nieuwe primer laag aan. Deze grondlaag verschilt per omgeving en ondergrond. Zo zal er buiten gebruik worden gemaakt van een alkyd basis verf (terpetinebasis) en binnen op waterbasis. Maar ook het verschil tussen hout, kunstoog of metaal bepaald de primer laag. Deze primer, een multiprimer of reguliere grondverf, bepaald de hechting, de kwaliteit en de juiste glansgraad van de afwerkingslaag.

 

4. Het aanbrengen van de afwerkende laklaag

   Nadat de primer laag of lagen zijn aangebracht en de deuren volledig goed zijn om afgesloten of geschilderd te worden dan beginnen wij aan het afwerken van deuren. Afhankelijk van de omgeving uiteraard zullen wij deze afspuiten met de juiste lak.

Perfecte, gelijkmatige afwerking

Door middel van latex spuiten wordt de latex muurverf op een gelijkmatige manier aangebracht. Het resultaat is dat het latex spuitwerk en perfect matte finish heeft.

Snel en efficiënt voor elk project

Latex spuitwerk kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Voor ieder type en formaat ondergrond hebben wij specifieke spuittips waardoor we bijvoorbeeld met grote oppervlakten breder kunnen spuiten waardoor het spuitwerk sneller kan worden afgerond.

Sneller dan traditioneel sauswerk

Doordat latex spuiten sneller is dat het traditioneel sauzen van muren en plafonds kunnen wij ook de kosten voor latex spuitwerk wat lager houden. Dit zorgt ervoor dat wij een eerlijke concurrentie brengen waardoor u kunt profiteren van een lager vierkante meter tarief.

Voordelig BTW tarief

Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan kunt u profiteren van een voordeliger BTW tarief. Wanneer uw woning ouder is dan 2 jaar dan geldt voor u dat u minder BTW hoeft te betalen. Normaliter is dit 21% echter voor woningen ouder dan 2 jaar is dit 9%. Dit geldt voor latex spuiten, lak spuiten en stucwerk!