Stukadoors werkzaamheden

Star Latex SLS werkt met u samen om uw verbouwingsdromen te realiseren.

Wij stukadoren zowel binnen als buiten. De afwerking is hoofdzakelijk met gips, mortel, spachtelputz en sierpleister. Overige wensen zijn altijd bespreekbaar.

 

Stukadoren met goede ervaring!

Airless latex spuiten na stukwerkzaamheden?

Gladde- Sausklaar wanden en plafonds?

 

Spachtelputz laten stukadoren?

-korrel spachtelputz

-kleur spachtelputz

-garantie spachtelputz

 

Vraag onze specialisten wat ze kunnen betekenen!

Stukadoor zijn is niet makkelijk, onze stukadoren worden voorzien van goede materialen om het handwerk makkelijker te maken. 

 

Stukadoor van Star Latex SLS

De juiste schilderij past heel chique aan een strak gestucte wand. Heeft u een vraag over onze geleverde stuc-werk binnen voor wanden en plafonds of heeft een stukadoors diensten voor buitengevels? Wij bieden gratis en een goed advies over stucwerk. Als we u een nieuwbouw woning heeft en graag wilt laten stukadoren kunnen wij dit voor u oppakken. Geen zorgen wij zijn bekend met nieuwbouw woningen en houden rekening met het verzetten van de wanden en plafonds en gebruiken juiste materiaal om scheuren te minimaliseren.

 

Graag toch meer informatie over stuc-werk van Star Latex SLS?

We bieden telefonisch support en via e-mail kunt u ook vragen stellen.

 

Stuc-werk voor uw buitengevels zijn de werkzaamheden voor een echt professionele stukadoorsbedrijf. Wij bieden een brede expertise aan voor buitengevels stukadoren. 

 

 

Stuc-werk buitengevels | Metselstenen gevel stukadoren

Sinds 2013 zijn wij volledig gespecialiseerd in het stuc-werk, zowel voor binnen en buiten stuc-werkzaamheden

Wilt u graag uw buitengevels voorzien van een nieuwe dampopen, water dicht stuc-werk? Er zijn veel soorten buiten stuc-werk, meestal zal de productie het zelfde. Tegenwoordig worden enkel goede materialen ingezet voor stuc-werk buitengevels. 

 

Star Latex SLS houdt rekening met volgende punten voor buiten stuc-werk:

 

- Schoonspuiten onderlaag

- Behandeling reiniging

- Voorstrijken en primers

- Diepte fundering

- Stucwerk begint altijd vanaf de fundering aansluitend met een            stuc-stop profielen

- Maaiveld afwering voor water

- Maaiveld afwerken met grind en grindplaten

 

- Stuc-werk altijd minimaal 2 lagen; raap laag- afpleitte laag

 

- Schilderwerk 

 

- Bitumen laag vanaf de fundering + maaiveld eigen keuze hoogte

 

Wij bieden garantie voor onze buiten stuc-werk als wij de werkzaamheden volledig kunnen afwerken zoals het dient afgewerkt te worden voor indringend en optrekkend vocht.

Bitumen worden altijd vanaf de fundering tot plus maaiveld aangebracht om de stuc-werk in de grond te kunnen beschermen.

 

Eindpunten waar het buiten stuc werk eindigt worden altijd afgewerkt met profielen,

 

 

 

 

Wat is stuc-werk eigenlijk?

Stucwerk is de methode om zowel muren als plafonds te verfraaien en strak af te laten werken. Zo kan stucwerk decoratief functioneren of kan gebruikt worden voor een verdere afwerking zoals behang of schilderwerk.

De vakman die het stucwerk op de wanden en plafonds aanbrengt wordt een stukadoor genoemd. Stukadoors zijn zeer gespecialiseerd in het afwerken van muren en plafonds met stuc en pleisterwerk.

 

Wat kost stuc-werk?

Als uw nieuwbouwwoning of renovatiewoning toe is aan nieuw stucwerk dan wilt u uiteraard kiezen voor bijpassend stucwerk.

Maar welk soort stucwerk past er nu in uw budget? En wat kost stucwerk per vierkante meter? De exacte prijzen hangen van meerdere aspecten af. Denkt u hierbij aan:

  • Wat kost een stucadoor?
  • Hoeveel m² wilt u laten stucen?
  • Is de stucwerk klus makkelijk of moeilijk uit te voeren?
  • En natuurlijk welk soort stucwerk kiest u?

spackspuitwerk behangklaar stucen, sausklaar stucen, sierpleister (spachtelputz) plafond stucen, schuurwerk, raapwerk en dik stucwerk.

 

Wat heb je precies nodig om te stuken?

Stucen is een creatieve klus die het beste gedaan wordt als je de juiste materialen en de juiste voorbereiding hebt uitgevoerd. Voor het stucen heb je om te beginnen een spaarbord, rij, spaan, spackmes, kuip en een mixer nodig. Het is ook belangrijk om te weten welke ondergrond je precies moet stucen.
Er zijn verschillende soorten ondergronden, dus je moet je materiaal goed kiezen om ervoor te zorgen dat je stucwerk perfect afgewerkt wordt. Het juiste materiaal is ook van cruciaal belang voor de duurzaamheid van het stucwerk.
Als je goed voorbereid bent, kun je de stap zetten naar een klus die vlekkeloos uitgevoerd wordt en een geweldig eindresultaat oplevert!

 

Hoe kun je zien of stucwerk droog is?

Je kunt er van uitgaan dat 1 mm stucwerk er een dag over doet om droog te worden. Dan heeft het hele oppervlak heeft een egale kleur en er zijn geen natte plekken te zien.