Airless latex spuiten

Snelheid en kwaliteit gaan in de regel niet samen, maar niet wanneer u kiest voor het professionele airless latex spuitwerk van Star Latex SLS. Met onze professionele gereedschappen en expertise kunnen wij het latex spuitwerk binnen een dag tot enkele dagen klaren. Van het airless latex spuiten van muren en plafonds tot aan het airless latex spuiten van complete gevels en panden. Geen klus is ons te groot en wij streven altijd naar het beste en ook het mooiste eindresultaat. 

 

 

Sikkens latex verf is verkrijgbaar in een breed scala. 

Of het nu gaat om klassieke wit tinten of een accentmuur in een opvallende kleur. 

Star Latex SLS werkt alleen met de beste apparatuur zodoende dat we uitsluitend met GRACO spuitmachines werken. Met deze apparatuur kan ons team efficiënt te werk gaan. 

 

Verflagen spuiten | Lak spuiten

 

Denkt u soms eraan om uw woning geheel te laten verf spuiten voor een frisse uitstraling? Het kan zo zijn dat u enkel een deel van uw woning wilt verf spuiten, maar wilt u enkel een wand spuiten of alleen plafonds spuiten dan is dat mogelijk bij Star Latex SLS verf en lak spuit specialisten van heel Nederland. 

 

Star Latex SLS biedt verf spuitwerk en lak spuitwerk sinds 2009 in heel Nederland. Samen op pad gestuurde duo's van latex spuiters en lak spuiters zijn niet te inhalen duo's voor op het gebied van schilderwerk. We bieden Stukadoren en verfspuit werk diensten aan en leveren uw wanden. en plafonds strak en egaal op.

 

Een mooie en strakke wandafwerking kan worden bereikt door verschillende technieken toe te passen. Een populaire methode is het gebruik van airless latex spuiten. Door de verf gelijkmatig en zonder strepen aan te brengen, krijgt u een strakke en naadloze afwerking.

 

bovenal is het latex spuiten ook duurzaam keuze. De latex hecht zich snel aan een kwalitatief goede ondergrond. Zodoende hoeven we maar twee keer latex te spuiten.


Het toepassen van latex spuit verf op het plafond, zorgt voor een gelijkmatige en strakke afwerking zonder penseelstrepen. 

Het is voor Star Latex SLS ook een efficiënte en snelle mannier dan met de hand te rollen. 

 

Wij passen de juiste technieken en apparatuur toe, om u te kunnen garanderen van het gewenste eindresultaat.

 

 

Airless Latex spuiten Star Latex SLS

Wilt u binnen enkele tijd uw woning een nieuwe look geven, dan bent u bij Star Latex SLS op het goede adres!

Latex spuiten dan de oplossing voor u, wij spuiten uitsluitend met GRACO spuitmachines. Met behulp van deze geavanceerde spuitmachine brengen we de latex verf makkelijk bij uw plafond aan.

Of u nu gaat voor een uitgesproken kleur, of juist een wit tint. 
Het is niet alleen snel gebeurd, maar bovenal duurzaam. 

Wat u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact op!

Wilt u voor uw trap een nieuwe look Star Latex SLS helpt u!

Uw trap spuiten et latex verf is geen enkel probleem. Het zorgt voor een strakke afwerking van de treden en de leuning, het vergt alleen veel afplakwerk deze moet met alle nauwkeurigheid gebeuren. 

 

Wij zorgen ervoor dat uw trap vooraf goed gereinigd wordt tevens zijn e in het bezit van alle juiste technieken, om deze klus te klaren. 

 

Wilt u van uw trap ook een eyecatcher maken!
Wij passe bij elke klus Sikkens toe, voor uw trap is dat extra voordelig in verband een anti slip wat zij toevoegen aan hun product. 
Voor verdere vragen, neem contact op, dan stellen we samen de offerte op!