Waarom latex spuiten? | Waarom Star Latex SLS

Je wanden en plafonds laten spuiten met airless latex spuiten heeft volgende voordelen en nadelen:

 

Snelheid: Als we zouden kijken naar het feit wat sneller is dan kunnen we alle rollers en kwasten aan de kant laten. De moderne look van prachtige kleuren heel snel laten latex spuiten. Airless latex spuiten wordt verticaal of horizontaal in lagen aan elkaar gekoppeld. Door de juiste koppeling wordt een strak afwerking behaald in een heel kort tijd. Onze verf spuit machines dat meer dan 10 liter verf op een minuut airless latex spuiten maakt het allemaal veel makkelijker.

 

Heb je een verlaagd plafond met mooie spotjes? Of heb je wanden en afgewerkt met een mooie cinewall? Wij kunnen op bijna alle ondergronden verf spuiten. Airless latex spuiten gebeurt door onze machines waar de verf meer dan drie filters wordt schoongemaakt en is de verf heel zuiver. Doordat we zo een schone latex spuiten wordt dat heel egaal en strak. Laat alle rollers en kwasten aan de kant als het airless latex spuiten zo voordelig is!

 

Spuiten is altijd makkelijker als je d'r net niet bijkomt.

 

Airless latex spuiten is heel snel en heeft een perfecte afwerking. De nadeel is dat er veel opruim werk is. Om te zorgen dat je snel en netjes afgewerkte wanden en plafonds kan opleveren. Voordat de verf spuiters aan de gang gaan moeten ze eerst alles afplakken. Wij als Star Latex Spuiten SLS geven altijd kozijnen en deur&deurkozijn afplak diensten standaard mee. U kunt zelf nog kiezen of u de vloer wilt laten afplakken. Als wij latex spuiten wordt alles afgeplakt, tenminste alles wat netjes moet blijven. Nadat wij de werkzaamheden hebben opgeleverd wordt verf spuit-werkzaamheden bezemschoon opgeleverd.

 

 

Vragen zijn altijd welkom!

Airless latex spuiten is ideaal voor ieder budget en ieder woning of pand. Neem contact op met onze klantenservice en neem samen direct de prijzen door en u ontvangt binnen 5 minuten uw vrijblijvende offerte op de mail. Wij zijn gegarandeerd de beste latex spuiter van Nederland, Star Latex Spuiten SLS heeft enkel professionelen in de netwerk. 

Meeste bedrijven komen langs en maken dan een prijs op! Wij geven vooraf al een vaste prijs!