Spuiten van winkels en bedrijfspanden

Een bedrijfspand strak in de lak is een mooi en professioneel visitekaartje voor uw bedrijf. Starlatex verzorgt graag deze professionele representatie voor u. Starlatex is met zijn ruime ervaring in het spuiten en schilderen van bedrijfspanden de specialist. Zowel het interieur als de buitenkant van uw bedrijfspand kunnen wij spuiten en schilderen. Met onze uitgebreide stalen adviseren wij u graag over de kleurenkeuze voor uw spuitwerk of schilderwerk. Op die manier zorgen wij er samen met u voor dat de kleuren van uw pand exact aansluiten op uw huisstijl. 

Er zijn vele mogelijkheden om een unieke uitstraling te creëren in winkels en bedrijfspanden. Denk bijvoorbeeld aan meerdere kleuren latex op 1 wand, een industrieel zwart plafond of juist alles in 1 nieuwe frisse kleur. Eventueel in combinatie met een krasvaste Epoxy vloer heeft uw bedrijfspand in enkele dagen een compleet andere uitstraling.

Bedrijfspanden spuiten na sluitingstijd

Wij denken graag met u mee. Daarom is het bij ons geen probleem om in de tijd dat u gesloten bent uw bedrijfspand te schilderen of te spuiten. U bent immers onze klant! Op deze manier hoeft u geen omzet mis te lopen. Wij beginnen als u sluit en zorgen dat voor openingstijd alles weer netjes klaar en opgeruimd is. Indien u hierin geïnteresseerd bent, neemt u dan contact met ons op.