Voor de beste resultaat ''latex spuiten''

Geen twijfels over strakke wanden en plafonds met Airless latex spuiten!

 

 

 

Kwaliteit en snel; airless latex spuiten, Star Latex SLS

Bent u over eens dat het tijd is om uw woning te schilderen? Wij geven de garantie van prachtige verf spuit resultaten. Kiezen voor airless latex spuiten heeft veel voordelen, Star latex spuiten SLS biedt deze diensten tijdelijk met een korting! Wij zijn sinds 2019 het enige adres voor latex spuitwerk. Wij kunnen op een werkdag meer dan vijf duizend vierkante meter latex verf spuiten. Graco verfspuit machine biedt de beste verfspuit-technieken om vlot te kunnen spuiten met latex. Wij garanderen dat meeste gevallen op de eerste werkdag uw woning wordt opgeleverd, dit is natuurlijk anders als het gaat om bedrijfspanden en grote ruimtes boven 1000m2. Star Latex SLS biedt de juiste kwaliteit aan voor bedrijven en bedrijfspanden. Advies nodig bij het kiezen van tex? Neem contact op met Star Latex en kies je kleuren uit een brede kleuren assortiment van bijna alle mogelijk tinten en mogelijkheden.

Door middel van verf spuiten wordt de verf zo goed verdeeld dat een perfecte resultaat ontstaat. Nooit meer aan de slag met rollers en kwasten. Schakel de specialist in voor je wanden en plafonds. Wij kunnen garanderen dat we beste resultaat behalen door middel van latex spuiten. Airless latex spuiten in een kunstwerk en is niet makkelijk zoals meeste dat wel zo zien van de YouTube video's. Tijdens latex spuiten kiezen we bewust voor hoe breed we spuiten met verf, dit dankzij de spuit-tip van de spuitpistool. Wij spuiten verf over elkaar heen waardoor we strakke resultaten behalen. Sinds 2015 wordt het spuiten van verf steeds populairder in Nederland terwijl de spuittechnieken veel eerder in Duitsland gebruikt werden. Onze verf spuit machine van Graco is ook gemaakt in een Duitse fabriek van Graco zelf. 

Luxe en modern latex spuitwerk!

Luxe en moderne look is wat we creëren met latex spuitwerk. Dit geldt niet enkel voor de wanden en plafonds. Wij kunnen ook lak en coating spuiten. Onze specialisten hebben elke dag te maken met moeilijke uitdagingen. Wij spuiten latex op verschillende plekken, waarbij soms de spuitwerk ook buiten plaats vindt. En moeten we rekening houden met de wind en andere bijzondere gevallen. Dankzij de spuit technieken van graco en onze latex spuiters is dit geen uitdaging!

star latex whatsapp logo

Wij geven graag advies via Whatsapp! 

Door middel van een spuit machine wordt de verf op de muren en plafonds in gelijke lagen aangebracht. Wij spuiten latex op een ingestelde druk bar. Onze specialisten bepalen welke bar nodig zal zijn bij het latex spuit werkzaamheden. Zowel is voor lak spuiten altijd minder druk als voor verf. Lak spuiten is een andere techniek en kan niet zelfde worden gespoten als latex spuiten. Lak wordt altijd met een kleine breedte gespoten en de spuit-tip voor lak is dan veel smaller dan latex spuitwerk. Sauzen met kwasten en rollers is verleden tijd. Wij geven garantie dat we meeste huizen binnen 1 werkdag afronden en garantie van 1 jaar minimaal meegeven. 

 

 

Je nieuwbouw woning latex spuiten?

Snel je nieuwbouw woning een mooie kleur geven? Dat kan! Star Latex Spuiten SLS kan uw wanden en plafonds strak gaan airless latex spuiten. Door deze techniek van verf spuiten op wanden en plafonds kunnen we snelheid en kwaliteit garanderen. Airless latex spuiten is een vakkundig werk dat veel ervaring eist. Onze specialisten spuiten enkel tex van Sikkens en gelijke merken met de eerste klasse verf, wij maken altijd gebruik van goede latex verf. Dankzij deze keuze kunnen de muren altijd schoon gemaakt worden. Diepste kleuren kunnen heel makkelijk schoon gemaakt worden en hecht veel minder vuil aan de wand. Onze schilders hebben passie voor style en denken graag met u mee!

 

 

Latex spuiten is een duurzame keuze! Oude traditionele schilders moesten altijd heel lang met de rollers en kwasten aan de gang. Dit vroeg extra hand werk en was alles moeilijker. Tegenwoordig kunnen we de traditionele manier altijd toepassen op hele kleine oppervlakken. Latex spuiten verf veel afplak werk en dit moet dan ook goed gebeuren. De nevel wat uit de spuit pistool los komt maakt veel stof, voor kleine oppervlakken kunnen we daarom altijd simpel een roller inzetten. Als u vraagt om een offerte kunt u altijd vragen om voorbeeld foto's als u nog twijfels heeft. Airless latex spuiten is de moderne schilderwerk.

 

Uw nieuwbouw woning wordt bijna opgeleverd en u kan niet wachten om de sleutel te gaan ophalen? Dat is heel leuk maar denk maar ook aan dat je huis moet gestukadoord worden en geschilderd! U kunt beter nu al gaan vergelijken en uw plek reserveren. Wij kunnen u garanderen van beste resultaat voor stukadoor werk en latex spuitwerk. Daarnaast staan wij open om u volledig gratis advies te geven over de mogelijkheden.

Airless latex spuiten op muren en plafonds dat nog uitzetten?

Nadat de nieuwe woning klaar is met gebouwd worden betekent niet dat het gebouw dan ook op zijn plek zit. Hoe kan dat? Een nieuwbouw gebouw blijft in beweging omdat het grond in werking blijft, denk maar aan de grond water. Hierdoor kan het zijn dat het stucwerk en latex spuitwerk scheurt door dat de wanden en plafonds in beweging zijn. We proberen dan ook altijd gratis de scheuren op te vullen en verdichten met een reparatie gaas. Het is wel zo dat de scheuren altijd eigen risico blijft.

 

Onze stukadoors doen hun best om te voorkomen dat scheuren gaan ontstaan. Voor ons is dit ook twee keer werk waar niemand echt zin in kan hebben! We controleren goed wat onze stukadoors doen en vertrouwen ook op de ervaring van onze stukadoor dat dit soort woningen volledig in gaas gaan. Dit houdt in dat we reparatiegaas van 1 meter breedte bijna over alle wanden heen trekken, voor plafonds hebben we andere techniek om te zorgen dat het niet scheurt. We kunnen echter nooit garanderen dat geen scheuren ontstaan maar wij proberen 100% te zorgen dat de kans minimaal is.

 

Alle hoeken en naden worden aansluitend met elkaar opgesloten dit zorgt voor een sterke onderlaag. We proberen zoals vermeld de kans minimaal mogelijk te houden tegen scheuren in wanden en plafonds.