Onze Diensten

Starlatex is een ervaren en vooruitstrevende partner in bouw, transformatie, renovatie, utiliteitsbouw en onderhoud. Wij werken aan duurzame en innovatieve concepten. Onze strategische agenda richt zich vooral op Duurzaam, Digitaal, Divers en Verbonden.

Bovenstaand project bevindt zich De Vlonder 26, 5427 DC Boekel
Wij hebben alle latex spuit werkzaamheden op ons genomen, het eindresultaat staat  hierboven weergegeven. 

 

Bovenstaand project bevindt zich op De Keetel 6 4759 AH Noordhoek.

Wij hebben de buiten stuc-werkzaamheden op ons genomen.
Het eindresultaat is hierboven weergegeven.

 

Bovenstaand project bevindt zich op de Brugweg 88 2741 KZ Waddinxveen
Wij hebben de buitengevel restauratie op ons genomen. 

Bovenstaande project bevind zich Oosteinde 173 Delft

Wij hebben hier de eerste fabriek van Delfseblauwe mogen renoveren, dit monumentale pand is omgebouwd naar 8 huurwoningen en 3 verkoopwoningen. 

Wat mag u verwachten van ons airless latex spuitwerk?

Op het moment dat u nieuw airless latex spuitwerk op de wanden wilt, heeft u maar een eis: het spuitwerk van wanden moet nauwkeurig gebeuren. U wilt immers dat de muren en het plafond er de komende jaren weer tegenaan kunnen. Juist daarom is het verstandig dat u het latex spuitwerk overlaat aan een echte professional. Star Latex SLS gaat bij elke klus grondig te werk. Er is geen stukje van de muur die onze latex-spuiters overslaan. Met minutieuze precisie brengen wij het latex spuitwerk aan op de ondergrond. En daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat de verf gelijkmatig verdeeld wordt. Hierdoor weet u zeker dat u tevreden bent over het resultaat en ontvangt u 2-10 jaar garantie. Maar ook voor spuitwerk aan uw kozijnen kunt u terecht bij Star Latex SLS. Wij spuiten deuren maar wij spuiten ook keukens.