Trappen Airless latex spuiten.

 

Trappen zijn een gebruiksvoorwerp te noemen, hoevaak iemand gebruikt maakt van uw trap in uw huis. Ze nemen vaak ook behoorlijk wat plek in beslag waardoor het er wel representatieve uitstraling moet hebben.

Trappen afplakken vraagt precieze werk ook het aanbrengen van de latex verf. Daarom raad Star Latex SLS u aan een vakschilder in de hand te nemen. 

Het latex spuiten van uw trap zorgt voor een perfecte afwerking zonder een sinaasappelhuid of kwast haren. 

U kunt bovendien snel weer gebruik maken van uw trap, bel ons voor vakkundig en vrijblijvend advies!

 

 

Voordelen van spuiten versus met een roller verven?

Uw trap spuiten is sneller klaar dan traditioneel schilderwerk. Door de fijne nevel krijgt u gladder, beter en mooier resultaat

Hoe werkt het spuiten van trappen?

Een trap spuiten gebeurt met airless latex spuit, aarbij de verf onder druk gezet wordt en zonder lucht in een dunne, egale laag op de trap gespoten wordt. 

Kosten trap spuiten | spuitwerk 

Om de kosten van uw trap in te schatten hebben we meer informatie nodig zoals; wat is de ondergrond welke lak / verf wilt u?
Volg graag zo nauwkeurig het offerte formulier in, dan zullen wij u binnen 24 uur te woord kunnen staan. 

Mogelijkheden kleuren en type lak.

Voor trappen werken wij met kwaliteitstraplak van Sikkens. Dit is een kras- en slijtvaste traplak. deze lak is goed te reinigen en huidvet-resistent (geen slijtage zichtbaar als u op blote voeten loopt.) Daarnaast heeft deze lak een anti-slip technologie, zodat u veilig de trap op en af kunt lopen zonder uit te glijden. Dit gaat zelfs slijtage van uw sokken tegen!

 

deze traplak blijft lang fraai, is goed schoon te maken en zorgt voor een veilige trap. U kunt kiezen uit allerlei kleuren. U kunt ervoor kiezen om de trapleuning te laten schilderen, voor een moderne en stijlvolle look.  

Diensten: Prijs vanaf:
Latex spuiten € 4,50
Stukadoren € 8,50
Betegelen €18,50