Uitbouw

 

Wij nemen de coördinatie op ons en voeren de daadwerkelijke bouwwerkzaamheden uit, waarbij we onze vakmensen zoals timmerlieden, loodgieters en elektriciens inschakelen. 

De benodigde materialen worden tijdig besteld voor uw uitbouw. 

Tijdens de Diensten houden we strikte kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het werk volgens de specificaties wordt uitgevoerd en aan de vereisten normen voldoet. 

Wij fungeren in als schakel in communicatie tussen de klant, architect en andere betrokken partijen, zodat iedereen op de hoogte is van de voortgang van het project. 

 

Er is bij elk type woning een uitbouw mogelijk, dit kan zowel aan de voorzijde, achterkant of zelf aan de zijkant van uw woonhuis. 

Zeker de laatste jaren zijn woning eigenaren niet heel happig om te verhuizen, de meeste huizen leveren minder op dan ze gekost hebben. 

De gemiddelde prijzen van aanbouw variëren ook enorm. 

Daarom vinden wij dat er recht is op een eerlijke prijs kwaliteit- verhouding. 

Bent u serieus geïnteresseerd en wilt u graag dat de aannemer bij u langs komt om alle vakkundige normen van een uitbouw te bespreken? Dan verwijzen wij het offerte formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen. 

(Vult u bij de beschrijving zo uitgebreid mogelijk in wat uw wensen zijn zodat wij een goed zicht krijgen van uw toekomst plannen.)