Verf spuiten | latex spuiten

Bent u over eens dat het tijd is om uw woning te schilderen? Wij geven de garantie van prachtige verf spuit resultaten. Kiezen voor airless latex spuiten heeft veel voordelen, Star latex spuiten SLS biedt deze diensten tijdelijk met een korting! Wij zijn sinds 2019 het enige adres voor latex spuitwerk. Wij kunnen op een werkdag meer dan vijf duizend vierkante meter latex verf spuiten. Graco verfspuit machine biedt de beste verfspuit-technieken om vlot te kunnen spuiten met latex. Wij garanderen dat meeste gevallen op de eerste werkdag uw woning wordt opgeleverd, dit is natuurlijk anders als het gaat om bedrijfspanden en grote ruimtes boven 1000m2. Star Latex SLS biedt de juiste kwaliteit aan voor bedrijven en bedrijfspanden. Advies nodig bij het kiezen van tex? Neem contact op met Star Latex en kies je kleuren uit een brede kleuren assortiment van bijna alle mogelijk tinten en mogelijkheden.

Wat is verf spuiten?

Verf spuiten kan gemakkelijk door een professioneel latex en verf spuit machine. Verf spuiten op wanden en plafonds is zeer gemakkelijk en modern. Dankzij de goede spuit druk van verf en gelijk aanhoudende druk spuiten wij verf in gelijke lagen. Verf lagen worden aan elkaar horizontaal of verticaal gekoppeld. Verf spuiten zorgt dus voor een koppeling van lagen waardoor je meteen dubbel laag spuit. De lagen zijn maximaal in een breedte van 60 cm. 

 

Voor lak spuiten heeft u een ander spuit apparatuur nodig, want de lak wordt altijd met een lage druk gespoten. Lak spuiten gebeurt bijna als de zelfde stappen van de wanden en plafonds. Wij gebruiken altijd meerdere licht schuur lagen tussen de lagen waardoor de hechting verbeterd.